La preparacion de la democracia en Cuadernos Ruedo Ibérico
Reprint from : L'exili cultural de 1939 : seixanta anys després (vol.1) / eds: M.F. Mancebo, M. Baldo et C. Alonso. - Universitat de València. Biblioteca Valenciana. - 2001. - p. 379-390.