Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid georganiseerd door de drie grote vakcentrales. In de Veemarkthallen. Plaats van personen aangegeven op achterzijde
Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid georganiseerd door de drie grote vakcentrales. In de Veemarkthallen. Plaats van personen aangegeven op achterzijde.