Mannen en vrouwen van beteekenis in onze dagen. Levensschetsen en portretten (Haarlem)
1895-'98 bijeengebracht door E.D. Pijzel. 1899-1906 bijeengebracht door J. Kalff. 1907-'12 bijeengebracht door H. van der Mandere.