De "IJsbreker-kliek": Hillesum (rechts, met bolhoed), De Roode (links naast hem), Wijnkoop (daarnaast met baard), Emmering (daarnaast aan tafel). Staand rechts achter De Roode-Heijermans en De Wolff naast haar. in Amsterdam. Uit: De reuk der liefde (ZF 54719) 1 april 1907
De "IJsbreker-kliek": Hillesum (rechts, met bolhoed), De Roode (links naast hem), Wijnkoop (daarnaast met baard), Emmering (daarnaast aan tafel). Staand rechts achter De Roode-Heijermans en De Wolff naast haar. in Amsterdam. Uit: De reuk der liefde (ZF 54719) 1 april 1907.