Diverse originele prenten voor de Hollandsche Revue. Zie inventarislijst. (Signatuur was voorheen BG PM1/87-90) - Hahn, Albert,
Diverse originele prenten voor de Hollandsche Revue. Zie inventarislijst. (Signatuur was voorheen BG PM1/87-90).