Wijdingssamenkomst in de Nieuwe Kerk te Scheveningen op Maandag 11 September 1911 [...], ter gelegenheid van het 13e internationale congres tegen alcoholisme (Z.pl., 1911)
Met duitse, franse, engelse en nederlandse titel en tekst.