Informator NSZZ "Solidarność" . no. 32, 1985 - Tymczasowa Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" Z-d nr 1 Fabryki Samochodów Małolitrażowych (TKZ NSZZ "Solidarność" Z-d nr 1FSM, 1985)
Print run: 500-1000 copies