Onze Natuurvriendenhuizen : . Natuurvriendenhuizen en hun omgeving (Stichting tot Exploitatie, Onderhoud en Beheer van Natuurvriendenhuizen en Kampeerterreinen in Nederland)
Omslagtitel: Natuurvriendenhuizen en hun omgeving.