Waarom wij 18 Mei vieren. Beknopte uiteenzetting van de beginselen der vredesbeweging en van de uitkomsten der vredesconferenties (Alg. Ned. Bond "Vrede door Recht", 1914)
Ter herdenking van de openingsdag der Eerste Vredesconferentie, - 18 Mei 1899.