Amsterdamse emigranten. Onbekende brieven uit de prairie van Iowa 1846-1873. [Uitg. door] J. Stellingwerff. Met een voorw. van H.A. Höweler (Buijten & Schipperheijn, 1975)
Met afbn, bibliogr., krtn, prtn en reg.