Hungarian Monitoring, 1 February 1988 . [Magyar rádiófigyelő], 1988. február 1 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - Background report on the Greek-Turkish agreement - Whitehead's talks in Warsaw - More judgments passed against Berlin troublemakers of two weeks ago Domestic Affairs: - Dramatic rise in economic-related crimes - Remembering Zoltán Tildy - First grossed wages are paid - Mass media firsts: 2-hour special broadcast from Szolnok region TV, Eger city TV - Magvető press: audio-books - Tamás Raj on computerized Bible study Economy: - Growing economic contacts with the Far and Middle East - Interview with Péter Lőrincz, Chamber of Commerce secretary Külpolitika: - Háttérriport a görög-török megegyezésről - Whitehead varsói tárgyalásai - Újabb ítéletek Berlinben a két héttel ezelőtti rendzavarásokkal kapcsolatban Belpolitika: - Jelentősen megnövekedett a gazdasággal összefüggő bűncselekmények száma - Emlékezés Tildy Zoltánra - Megkezdődött az első bruttósított bérek kifizetése - Tömegkommunikációs premierek: szolnoki körzeti stúdió 2 órás különkiadása, egri városi TV - Magvető Kiadó: hangos könyvek - Raj Tamás a biblia számítógépes vizsgálatáról Gazdaság: - Bővülő gazdasági kapcsolatok a Távol és Közel - Kelet országaival; interjú Lőrincz Péterrel, a Gazdasági Kamara főtitkárával