Drukte voor de bioscoop bij het uitgaan van de film 'Tour de France 1953' (Wiebe Mullens productie Haghe Film) - Meerendonk, Ben van
Drukte voor de bioscoop bij het uitgaan van de film 'Tour de France 1953' (Wiebe Mullens productie Haghe Film).