Marxist-Leninisten laten wij ons verenigen! Resolutie van het Brussels Federaal Komitee van de Kommunistischen Partij van België (Het Internationaal Boek, 1963)
Antwoord op de "Open brief", verschenen in de "Pravda" op 14-7-63.