Zaqafqaziya seyminin müsalman fraksiyasi ve Azarbaycan Milli Şurasi iclaslarinin protokollari (Adiloǧlu, 2006)
'The protocols of the sittings of Azerbaijan National Council and fraction of Caucasus Muslims'