Optreden van gelegenheidsformatie van o.a. Diederik van der Waals (midden vooraan) en Cora Hollema achteraan rechts) tijdens de manifestatie "Een jaar na Soweto" in het Vondelpark, Amsterdam - Bogaard, Hans van den,
Optreden van gelegenheidsformatie van o.a. Diederik van der Waals (midden vooraan) en Cora Hollema achteraan rechts) tijdens de manifestatie "Een jaar na Soweto" in het Vondelpark, Amsterdam.