Tekst op passpartout: "De roeping van den mensch is mensch te zijn. Multatuli, eere-lid vrijdenkersvereeniging De Dageraad". Vergelijk BG C1/703
Tekst op passpartout: "De roeping van den mensch is mensch te zijn. Multatuli, eere-lid vrijdenkersvereeniging De Dageraad". Vergelijk BG C1/703.