Fotoreportage over de slachtoffers van de rebellenbeweging RENAMO in Homoine en andere plaatsen in het zuiden van Mozambique, met foto's van het Agência de Informação de Moçambique (AIM) in Maputo geproduceerd door de Eduardo Mondlane Stichting (EMS), Amsterdam. Bijschriften van de foto's ingesloten
Fotoreportage over de slachtoffers van de rebellenbeweging RENAMO in Homoine en andere plaatsen in het zuiden van Mozambique, met foto's van het Agência de Informação de Moçambique (AIM) in Maputo geproduceerd door de Eduardo Mondlane Stichting (EMS), Amsterdam. Bijschriften van de foto's ingesloten.