Afmeting excl. passe-partout. . Titel prent: Tante N.O.G. te Zaandam : Heb ik niet vijftig jaar lang trouw toegekeken, dat alles op rolletjes liep - Hahn, Albert,
Afmeting excl. passe-partout. Titel prent: Tante N.O.G. te Zaandam : Heb ik niet vijftig jaar lang trouw toegekeken, dat alles op rolletjes liep...