Promotiefilm over Kampeercentrum de Paasheuvel: instructie-weekenden, kampwerk, kinderdorp, jeugdcamping (1990)
Promotiefilm over Kampeercentrum de Paasheuvel: instructie-weekenden, kampwerk, kinderdorp, jeugdcamping.