Familieportretten, overgrootouders, grootouders en ouders van Jan en Annie Romein. Namen vermeld op de achterkant. Afgebeeld grootmoeder Verschoor-Dekker
Familieportretten, overgrootouders, grootouders en ouders van Jan en Annie Romein. Namen vermeld op de achterkant. Afgebeeld grootmoeder Verschoor-Dekker.