De coiffeur : . Officieel orgaan van de Ned. Kappers- en Barbiersbediendenbond
T/m (1901/02) getiteld: Officieel orgaan van de Ned. Kappers- en Barbiersbediendenbond. - Voortzetting van: Onze stem. Officieel orgaan van de Amsterdamsche Kappers- en Barbiersbedienden Vereeniging ...