De positie van de hoofdarbeiders in de publiekrechtelijke bedrijfsorganisatie (Z.pl., 1950)
Redevoeringen Congres Ned. Kath. Bond van Administratief Verkopend en Verzekeringspersoneel "St. Franciscus van Assisië" op 8 October 1950.