Samentrekking van de afdeelingsverslagen over de uitkomsten der onderzoekingen naar de economie van de desa in de residentie Bantěn (Bantam) (Batavia, 1907)
Onderzoek naar de mindere welvaart der inlandsche bevolking op Java en Madoera.