Weekend in Westbroekpark. Tweede van links staand: Jansen; zittend tweede van links: Stokvis; midden met pijp: Wiardi Beckman. Uit: album 27, p.20
Weekend in Westbroekpark. Tweede van links staand: Jansen; zittend tweede van links: Stokvis; midden met pijp: Wiardi Beckman. Uit: album 27, p.20.