Interview met Klompé n.a.v. BBC-film over Ciskei en voorzitterschap van hoorzitting over geweld in Zuidelijk Afrika - Twist, Kees van.
Interview met Klompé n.a.v. BBC-film over Ciskei en voorzitterschap van hoorzitting over geweld in Zuidelijk Afrika.