De spoorweg. Orgaan der Ned. Vereeniging van Spoorwegambtenaren
VOORTGEZET ALS: Orgaan van de Ned. Vereeniging van Spoor- en Tramwegpersoneel (ZF 17187). VOORTZETTING VAN: Maandblad der Ned. Vereeniging van Spoorweg-ambtenaren (ZK 17257).