De katholieke diamantbewerker. Orgaan der Ned. R.K. Diamantbewerkersvereeniging / . Ons centrum. Orgaan der Ned. R.K. Diamantbewerkersvereeniging. Vakafd. van de R.K. Volksbond, afd. Amsterdam
Tot (1907):no.70 o.d.t.: Ons centrum. Orgaan der Ned. R.K. Diamantbewerkersvereeniging. Vakafd. ...