Op het bureau van de N.V. tot afschaf. van alc. dranken in Utrecht. Portret, achter tegen de muur, van C.S. Adama van Scheltema ook in kollektie van IISG. Zie: BG C1/461
Op het bureau van de N.V. tot afschaf. van alc. dranken in Utrecht. Portret, achter tegen de muur, van C.S. Adama van Scheltema ook in kollektie van IISG. Zie: BG C1/461.