Programma: 28 december: Amsterdams Ballongezelschap; 30 december: The Bohemians Queen coverband; 2 januari; 3 januari: De donkere dagen rond Kerst (1993)
Programma: 28 december: Amsterdams Ballongezelschap; 30 december: The Bohemians Queen coverband; 2 januari; 3 januari: De donkere dagen rond Kerst.