Thuiskomst 1945: etsplaat, 4 etsen en 1 originele tekening; 3 schetsen van cel in de Scheveningse strafgevangenis "Het Oranjehotel" - Pieck, Henri
Thuiskomst 1945: etsplaat, 4 etsen en 1 originele tekening; 3 schetsen van cel in de Scheveningse strafgevangenis "Het Oranjehotel".