De strijd van de apartheidsstaat tegen Afrika (1983)
Fototentoonstelling geproduceerd in het kader van de frontlijnstaten actie van KZA in 1983/1984. 15 borden van pvc materiaal (122x110 cm.). Titels van de borden: Apartheid, een misdaad tegen de mensheid; De militaire en nukleaire kracht van Zuid-Afrika; De strijd van de apartheidsstaat tegen Afrika; Ekonomische sabotage over de frontlijn; Zuid-Afrika's internationale terrorisme; Lesotho - gijzelaar van de apartheid; Mozambique op de 'frontlijn'; Maputo onder vuur; De aanval op Angola; Angola, ekonomische ontwrichting; Angola, een enorm menselijk lijden; Kassinga, een tragedie voor Namibië; De lange arm van het Zuidafrikaanse terrorisme; Internationale solidariteit met de frontlijnstaten.