Årlig utredning av löne- och arbetsvillkor produktion och sysselsättning inom de viktigaste grenarna av metallindustrin, 1960. Utarbetad för centralkommittémötet den 8-10 augusti 1962 i Oslo (Internationella Metallarbetarförbundet, 1962)
Stencil.