Het huispersoneel :
(1941) - (1942) verschenen als bijlage van: Arbeid. Weekblad van het Nederlands Arbeidsfront. - Voortzetting van: Ons streven. Orgaan van den Alg. Ned. Dienstboden Bond (ZF 17234). - Voortgezet als: Hygiëa. Orgaan...(ZK 31306).