Herdenkingsplechtigheid ter gelegenheid van het 35-jarig verblijf van de Molukse bevolkingesgroep in Nederland. . V.l.n.r. Lubbers, Metiary, Koningin Beatrix, Van Dijck en Patijn
Herdenkingsplechtigheid ter gelegenheid van het 35-jarig verblijf van de Molukse bevolkingesgroep in Nederland. V.l.n.r. Lubbers, Metiary, Koningin Beatrix, Van Dijck en Patijn.