Reis naar China met een delegatie van de Communistische Partij van Nederland o.l.v. Annie Averink. Op afgebeelde foto eerste rij v.l.n.r. Averink, De Vries en Maas
Reis naar China met een delegatie van de Communistische Partij van Nederland o.l.v. Annie Averink. Op afgebeelde foto eerste rij v.l.n.r. Averink, De Vries en Maas.