Uitnodiging voor receptie ter ere van gouden huwelijk en gouden "beweging"-jubileum van Hermans. Voor karikatuur zie BG A6/228
Uitnodiging voor receptie ter ere van gouden huwelijk en gouden "beweging"-jubileum van Hermans. Voor karikatuur zie BG A6/228.