Arbetet. . LO-tidningen
Also subtitled: Fackföreningsrörelsen Since (198?) subtitled: Nyhetsmagasinet för arbete, politik och kultur. CONTINUES: Fackföreningsrörelsen : organ ... (ZO 26004). Till (2012):march titled: LO-tidningen.