Gebouw 'De Vonk' met boven de ingang een abstract tegeltableau van Theo van Doesburg. In dit gebouw werden cursussen 'Jeugd en Arbeidbeweging' gegeven
Gebouw 'De Vonk' met boven de ingang een abstract tegeltableau van Theo van Doesburg. In dit gebouw werden cursussen 'Jeugd en Arbeidbeweging' gegeven.