Bep Santen-Blauuw en en Sal Santen voor vertrek van Sal naar Zuid-Amerika. Late afdruk. Digitale foto: BG CD2/750 (2012)
Bep Santen-Blauuw en en Sal Santen voor vertrek van Sal naar Zuid-Amerika. Late afdruk. Digitale foto: BG CD2/750.