De structuur van de onderneming. [Prae-adviezien: J.A. Hamburger, A.W. Overwater, F.L. Polak en H.J.M. van der Ven. Inl.: H.W. Lambers. Met voorw. van H.N. Wakkie en J.A. van Lanschot Hubrecht] (Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel, 1963)
Met bibliogr.