Sukob KPJ sa kominformom i društveni razvoj Jugoslavije. (1948-1950) (Zagreb, 1976)
Sa bibl. Političke teme. Biblioteka suvremene političke misli, ured. R. Kne\z̈ević. Narodno sveučilište grada Zagreba. Centar za aktualni politički studij.