Jongeren planten bomen tijdens een manifestatie tegen jeugdwerkloosheid. Tekst op achterzijde foto - Kleinleugemors, Harry
Jongeren planten bomen tijdens een manifestatie tegen jeugdwerkloosheid. Tekst op achterzijde foto.