Stof voor propaganda-gesprekken. Feiten en beschouwingen ten dienste van huisbezoekers. Propaganda-actie 1938 (Nederlansche Vereeniging van Spoor- en Tramwegpersoneel, 1938)
Aanvulling van de uitgave van 1938.