Brandweerlieden discussiëren over de opheffing van de bezetting van het belastinggebouw aan de wibbautstraat, zodat de belastingambtenaren op hun beurt kunnen gaan demonstreren - Singels, Han,
Brandweerlieden discussiëren over de opheffing van de bezetting van het belastinggebouw aan de wibbautstraat, zodat de belastingambtenaren op hun beurt kunnen gaan demonstreren.