Factori sociali ai productivitt̆ai̧i muncii. Integrare în muncă şi fluctuaţie. Sub redacţia: H. Cazacu, O. Hoffman, G. Socol ş.a (Editura Academiei Republicii Socialiste România, 1970)
Academia de ştiinţe sociale şi politice a Republicii Socialiste România. Centrul de cercetări sociologice.