De ontwikkeling van het huwelijk / . Het huwelijk en de N.V.S.H (Nederlandse Vereniging voor Sexuele Hervorming, 1952)
Referaten en discussies van de XIe kaderconferentie gehouden op 10 december 1950 te Rotterdam.