China en de Palestijnen. [Vert. uit het Engels] (Palestina-Bulletin, 1972)
Eerder afgedrukt in "Journal of Palestine Studies", (Beirut), 1972 Vol. I, no 2. Palestijnse drukken en herdrukken, no 5, juni 1972.