Overzicht onderzoek minderheden : (Adviescommissie onderzoek minderheden (ACOM) [etc.], 1985)
Dl I: Onderzoek minderheden 1980-1985; een geselecteerde bibliografie; samengest. door de Adviescommissie onderzoek minderheden (ACOM). 120 p. Dl II: Samenvattingen van verslagen van achttien interdepartementale onderzoeksprojecten met betrekking tot minderheden uitgevoerd in opdracht van de rijksoverheid; samengesteld. door A. Cottaar en W. Willems. 113 p.