Verslag van de Commissie voor het Openbaar Onderwijs omtrent den toestand der openbare scholen te Rotterdam
Tot (1926): Verslag van de Commissie voor het Openbaar Onderwijs omtrent den toestand der openbare scholen te Rotterdam.