Documente din istoria mişcării muncitoreşti din România, (1879- 1892). [Sub red. lui I. Popescu-Puţuri] (Editura politică, 1973)
Cu indexuri. Institutul de studii istorice şi social-politice de pe lîngă CC al PCR.